6 de maig de 2020

Covid-19: Una nova realitat arriba amb el desconfinament

Escrit per Cristina Rovira

“Hem d'aprendre a conviure amb aquest virus". Aquestes paraules ressonen al nostre cap i son el to d'aquesta “nova realitat” que fan tremolar moltes dels nostres costums i hàbits. En les pròximes setmanes, veurem reprendre's de forma molt gradual els diferents serveis de transport i en menor mesura el trànsit aeri. Sigui com sigui, a Virtuo mantenim el nostre objectiu d'acompanyar-te i oferir-te la millor opció per moure't amb total tranquil·litat i seguretat.Ja sigui pel nostre innovador procés de lloguer 100% contactless que vam llançar a 2016, els exhaustius protocols de neteja i desinfecció que seguim al finalitzar cada lloguer, així com les diferents opcions que t'oferim per a una mobilitat molt més flexible. A continuació et revelem tot el que fem per a convertir-nos en el teu millor company durant aquesta etapa de desconfinament.

Som líders del “sense contacte”.

En 2016, ens vam atrevir a llançar el primer servei de lloguer de cotxes 100% contactless. Gràcies a la nostra clau digital, els usuaris de Virtuo podeu reservar, localitzar i obrir el vostre vehicle amb total autonomia, només fent ús del vostre smartphone. Ja no es necessita passar per una oficina, tampoc fer cues ni interactuar personalment amb un tercer o recollir una clau física per a poder accedir al cotxe.

Virtuo, un servei de lloguer 100% sense contacte
1. Reserva el teu cotxe directament des del teu smartphone
2. Descarrega la clau digital disponible en la aplicació
3. Troba el pàrquing i la plaça on està estacionat el teu vehicle
4. Obre el cotxe i realitza l'informe de danys des de l'aplicació
5. Engega el motor del teu cotxe amb el botó d'arrencada

"Oferir un servei sense contacte de principi a fi, no és resultat de la improvisació"

Oferir un servei sense contacte de principi a fi, no és resultat de la improvisació. En efecte, Virtuo va ser pioner en el desenvolupament d'una tecnologia bluetooth capaç de connectar el cotxe amb el telèfon de l'usuari fins i tot en zones sense connexió 4G.  Per a garantir una experiència fluida i digital, el nostre equip deIT, operacions i servei al client treballen estretament.

Avui, més que mai, l'ús de la nostra tecnologia contactless ens permet garantir que es mantinguin les mesures de distància física recomanades.

Els nostres cotxes s'inspeccionen, netegen i desinfecten després de cada lloguer.

La gestió professional de la nostra flota de cotxes és un dels nostres distintius. En Virtuo optem des del nostre llançament en 2016 per a implementar de manera sistemàtica processos d'inspecció i neteja; un procés que és no es molt freqüent trobar en altres solucions de mobilitat compartida. Aquesta experiència ens ha permès reaccionar de manera proactiva davant els reptes que  el Coronavirus ens ha anat plantejat.

Des de Març, hem ampliat i reforçat els nostres estàndards per a protegir-te. Aquestes són les mesures que hem afegit per a garantir la teva salut i la del nostre equip de neteja:

Slide 1 of 4

Atenció especial als punts de contacte: volant, manilles, pantalles, portes i ventilació.

Continuem sent flexibles.

Sempre hem advocat per la  flexibilitat. Per això en Virtuo apostem des del principi per una política de flexibilitat sense precedents dins del sector de la mobilitat.

El nostre compromís de flexibilitat
1. Qualsevol lloguer pot modificar-se o cancel·lar-se de manera gratuïta fins a 3 hores abans de l'inici del lloguer. 24h en cas d'aeroports
2. Pots modificar o ampliar la teva reserva durant el lloguer des del teu smartphone
3. Nuestro servicio de atención al cliente está  disponible 24/7
4. Assegurem la disponibilitat de vehicles d'última hora en totes les nostres estacions urbanes

Pots comptar amb nosaltres independentment de la durada del teu viatge: 1 dia, 1 setmana, 1 mes o més

Molts de vosaltres us plantegeu usar el cotxe de forma més continuada durant els pròxims mesos. En la nostra última enquesta així ens ho heu confirmat el 77% de vosaltres. Per aquest motiu llancem unes tarifes molt assequibles per a aquells que lloguin un cotxe durant un mes o més. Ara, un Virtuo des de 17€ al dia.